Vic i Bagà


Vic i BagàEl cap de setmana de l’11 i 12 de juliol ha estat l’únic de la temporada que els Castellers de Berga hem fet dues actuacions. Dissabte a la tarda, actuàvem a la Plaça del Pes, a Vic, darrere l’ajuntament; diumenge al migdia, a la Plaça Galceran de Pinós de Bagà.
Dissabte 11 de juliol, vam actuar conjuntament amb els Sagals d’Osona, en la Diada de Vígilies de la Festa Major de Vic. A la capital d’Osona – on actuàvem per primera vegada – hi vam descarregar el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla.
Diumenge 12 de juliol actuàvem per segon any consecutiu a la Plaça Porxada de Bagà, aquesta vegada també acompanyats dels Castellers de Santpedor, que ja ens hi van acompanyar el 2014. A Bagà hem posat una marxa més i hi hem descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. El 3 de 6 dels de Santpedor que havia de ser el seu tercer castell ha quedat només en carregat.
Dos assajos i celebrem el nostre tercer aniversari. Dissabte 18 de juliol, a la Plaça Viladomat, a Berga, estarem acompanyats pels Salats de Súria i els nostres padrins els Castellers de Sabadell. Castells, sopar, sobretaula, espectacle i música en directe per celebrar els nostres tres anys de vida.