Última actuació a Terrassa


Última actuació a TerrassaAvui diumenge 5 de novembre, hem actuat per última vegada aquesta temporada. Ho hem fet a Terrassa, al Raval de Montserrat, amb Castellers de Terrassa, Moixiganguers d’Igualada i Castellers d’Esplugues.
L’actuació ha començat amb la lectura d’un manifest, Els Segadors i 4 pilars simultanis de les 4 colles exigint l’alliberament dels 10 presos polítics que són a les presons espanyoles.
Els Castellers de Berga hem descarregat el 5 de 6, el 4 de 7 i el 3 de 7. Hem tancat amb dos pilars de 4 simultanis. En tots els castells hi ha hagut estrenes significatives, amb la vista posada a la temporada següent.
Les altres tres colles han signat magnífiques actuacions. “Clàssica de 8” dels Castellers de Terrassa (3d8 4d8 2d7), tres castells de 8 dels Moixiganguers d’Igualada (2d8f 3d8 4d8) i també excel.lent actuació dels Castellers d’Esplugues amb 4d8, 5d7, 2d7. Una diada molt àgil tot i haver-hi 4 colles actuant davant de l’Ajuntament de Terrassa.
Els Castellers de Berga havíem de celebrar la festa final de temporada el dissabte 11 de novembre però la posposem 15 dies: serà el dissabte 25 de novembre. Animem a tothom a participar massivament el dissabte 11/11/17 a la manifestació de Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics.