Tu vals la pena!


Tu vals la pena!Ja la tenim aquí! La segona edició del Tu vals la pena! Dissabte 30 de novembre de 2013, a les 8 del vespre, al Teatre de Cal Rosal. Després de l’èxit de l’any passat on tota la canalla va participar fent algun número i uns quants dels grans van trencar esquemes amb les seves aparicions estelars (la imatge del nostre cap de colla fent de Koloraina, per exemple), us convoquem a participar a la segona edició.
Saps saltar a corda? Ballar? Fer malabars? Explicar acudits? Rirar-te pets? Cantar? Rer el flam volador? Imitar a algú? Fer castells? Tocar un instrument? Ara és el teu moment! Envia un missatge a qualsevol membre de l’equip de canalla dels Castellers de Berga amb el teu nom artístic i estaràs immediatament inscrit! Així de fàcil.
Si no ets tant atrevit però no t’ho vols perdre, vine i participa com a públic fent de jurat popular.
Després de l’espectacle, comentarem la jugada tot tastant els nous plats del segon Sopar de Portes (tu portes això, jo porto allò).
Animeu-vos!
#showmustgoon #quartsvaldranlapena #segonsfareupena #terçosllistóalt #pinyainscripcionsja! #sopardeportes #novalenpatatesxipsniolives