Tres castells de set i mig per celebrar el 7è aniversari


Tres castells de set i mig per celebrar el 7è aniversariEls Castellers de Berga realitzen la millor actuació de l’any a la Plaça de Sant Pere, a Berga. Dissabte 20 de juliol, els berguedans han bufat 7 espelmes del pastís. Des del bateig del 7 de juliol de 2012, els de la camisa blava han completat la millor actuació d’aquesta temporada 2019. Els berguedans han descarregat el 3 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Són els mateixos castells que van descarregar a la diada dels Quatre Fuets però un mes enrere van tenir una ensopegada amb el 5 de 7. L’actuació dels berguedans s’ha tancat amb el pilar de 5 i dos pilars de 4.

Els Castellers de Berga han estat acompanyats pels seus padrins, els Castellers de Sabadell, i els seus fillols, la Colla Castellera de Cerdanya. Els vallesans han signat una brillant actuació descarregant el 3 de 8, el 2 de 7 (el primer de l’any) i el 4 de 8. Per la seva banda, els de Cerdanya encaraven la seva segona actuació després del bateig a Alp el 29 de juny. Han descarregat el 4 de 6, el 4 de 6 amb agulla i, en tercera ronda han deixat en intent el 3 de 6 amb agulla.

Els berguedans comencen vacances fins a finals d’agost. L’1 de setembre tornaran a actuar a la Festa Major de Montmajor, localitat berguedana on encara mai no hi han actuat.