Tres castells de 7 a Centelles


Tres castells de 7 a CentellesDiumenge 17 de juny de 2018, els Castellers de Berga hem actuat a Centelles, compartint plaça amb Sagals d’Osona i Xerrics d’Olot. Ha estat la tercera vegada que hem actuat a aquesta població d’Osona. A la Plaça Mossèn Xandri hi hem fet una excel.lent actuació descarregant tres castells de 7 pisos. En primera ronda, hem descarregat un 4 de 7 molt sòlid, en segona ronda hem hagut de treballar una mica més el 3 de 7 amb agulla i hem acabat descarregant un 3 de 7 en tercera ronda.
Per la seva banda, Sagals d’Osona han descarregat 3 de 8, 4 de 8 i 4 de 7 amb agulla. Una actuació en el camí cap a la Festa Major de Vic, d’aquí a unes setmanes. Els Xerrics d’Olot han descarregat 3 castells bàsics de 6. Ha estat una diada ràpida, sense peus desmuntats, ni intents desmuntats, ni caigudes.
La de Centelles és l’única actuació dels Castellers de Berga aquest juny. Les properes actuacions són el 8 de juliol, a Bagà, i el dissabte 14 de juliol, a Berga celebrarem el 6è aniversari de la colla.

Abans però, també organitzem LaContracorrent, la cursa d’obstacles dels Castellers de Berga. Serà el dissabte 30 de juny, dins els actes de la Carlinada, organitzada per l’Ajuntament de Berga.