Tercer 5 de 7


Tercer 5 de 7Foto: Elisenda Martí

Els Castellers de Berga van descarregar el tercer 5 de 7, a Avià, diumenge 19 d’octubre. Els berguedans van actuar conjuntament amb Salats de Súria i Matossers de Molins de Rei.

La Diada Castellera, a Avià, es va complementar amb la cursa Volta la Maria. Just després del lliurament de premis de la cursa de 15 km, van començar els castells a la Plaça de l’Ateneu. Els de la camisa blava van completar l’actuació amb dos pilars de quatre, el quatre de set, el cinc de set, un intent desmuntat del tres de set amb agulla (la primera vegada que l’intentaven), el tres de set, un pilar de cinc i dos pilars de quatre. Els de Súria van descarregar el tres de set, com a millor castell, i els de Molins de Rei, el dos de sis. La diada va finalitzar amb un dinar de les tres colles, darrere de l’Ateneu.
La temporada 2014 es va acabant però els Castellers de Berga encara tenen objectius a complir. Es plantegen descarregar el seu primer 3 de 7 amb agulla i tornar a descarregar el 5 de 7 en les dues properes diades. Diumenge 26 d’octubre, actuaran a la Plaça Sant Roc, de Sabadell i, dissabte 1 de novembre, tancaran temporada a Súria.