Temporada de cine


Temporada de cineEl Cine Catalunya serà la nova seu social i local d’assaig dels Castellers de Berga. Un edifici emblemàtic dins el barri vell de la ciutat, amb espai suficient i moltes possibilitats. Aquestes setmanes estem ultimant els preparatius per iniciar-hi els assajos d’aquí poc. 
El trasllat al Cine Catalunya respon a dos objetius principals. Per una banda ha de ser un local al cor de Berga, pensant a llarg termini i que doni estabilitat a la colla. Per altra banda, també ha de servir per revitalitzar el Carrer Major i el barri vell, omplint-lo d’activitat. 
En una primera fase, s’està habilitant la sala gran, sala posterior (on hi havia la màquina de projecció, entre altres) i els lavabos. Però ben aviat, hi ha altres projectes per a la resta de metres quadrats de l’edifici.
La setmana de Carnaval aturem els assajos temporalament després de la pretemporada realitzada a diversos municipis del Berguedà. Els assajos regulars començaran el divendres 12. A les 7 començarà l’assaig de canalla i a les 8 l’assaig general. El diumenge 14 també hi haurà assaig, a les 5 assaig de canalla i a les 6 de la tarda assaig general. Aquests assajos seran, provisionalment, a la Sala Casino del Teatre Municipal de Berga, a l’espera de poder estrenar ben aviat la nova ubicació.
Preparats? Serà una #temporadadecine