Tanquem la temporada de la millor manera


Tanquem la temporada de la millor maneraSona a tòpic, ens repetim i ho sabem però… hem tornat a fer la millor actuació de nostra història. Aquest any ja en portem unes quantes però hem anat fent passets endavant i ens hem anat superant. Avui a Súria, hem descarregat el tercer 2 de 7 en primera ronda. El 2 de 7 és el millor castell que, fins al moment, hem descarregat. N’hem carregat 2 (a Sant Quintí de Mediona i a Bagà) i n’hem descarregat 3 de manera consecutiva: Guardiola de Berguedà, Berga i Súria. Tots aquest 2016. En segona ronda, hem desmuntat un 4 de 7 i, seguidament, hem descarregat el desè 5 de 7 d’aquesta temporada. Per finalitzar, hem descarregat el 3 de 7 amb agulla i un pilar de 5. Els castells descarregats avui a Súria fan que aquesta sigui la millor actuació que haguem fet mai.
Per la seva banda, les colles amb qui hem compartit diada, els Salats de Súria i els Castellers de l’Alt Maresme han descarregat castells de 6 pisos.
Acabem la temporada amb tres dels nostres millors castells i amb una diada on ho hem descarregat tot. I posem la vista en la temporada vinent on volem i podem superar aquest llistó. El repte és clar: descarregar un castell de 8 pisos que, enguany, ja hem carregat.
Els assajos i actuacions s’aturen durant l’hivern però les activitats socials continuen. Dissabte 12 de novembre, sopar i festa al cine per celebrar la temporada. Ens hi acompanyaran Miquel del Roig i PD Urrixic.