Segons classificats al Concurs de Castells, a Torredembarra


Segons classificats al Concurs de Castells, a TorredembarraDiumenge 28 de setembre s’ha celebrat la primera de les jornades del XXV Concurs de Castells, a Torredembarra. Dissabte 4 i diumenge 5 d’octubre es disputen les altres dues. A la Plaça del Castell, davant de l’Ajuntament de Torredembarra hi hem actuat 11 colles.
La jornada ha començat puntualment a les 10 del matí amb un cel que ja amenaçava pluja. El sistema de rondes conjuntes de castells ha anat avançant i ens hem preparat per alçar el nostre 7 de 7. Vam descarregar el primer 7 de 7 a la Diada dels Quatre Fuets i el segon a la diada d’aniversari (19/07/14). El tercer 7 de 7 descarregat l’hem celebrat a Torredembarra. En segona ronda, el 5 de 7. Només l’havíem descarregat una vegada, el 19/09/14, i avui hem descarregat el segon. Llavors, ha començat a ploure i la pluja no s’ha aturat fins molta estona després. Després de dues reunions amb els responsables de cada colla, a 2/4 d’1 s’ha decidit suspendre definitivament el Concurs de Castells. Tot i que hi havia colles que havien tingut temps de fer 3 castells, s’ha tancat la classificació amb els castells aconseguits fins la 2a ronda.
Els dos castells de gamma alta de 7 (7d7 i 5d7) descarregats ens han donat la 2a posició en la classificació. En primera posició s’han classificat els Tirallongues de Manresa i, en tercera, els Castellers de Badalona. A tercera ronda, teníem el 4d7 amb l’agulla preparat. Aquests i més castells es podran tornar a veure el 19 d’octubre a Avià. La setmana vinent, el diumenge 5 d’octubre, els berguedans serem a la Tarraco Arena Plaça amb els Castellers de Sabadell, els nostres padrins.