Actuacions a Sant Quintí de Mediona i Puig-reig


Actuacions a Sant Quintí de Mediona i Puig-reigAquest cap de setmana hem doblat actuacions. Dissabte 3 de juny a la tarda, repetíem a Sant Quintí de Mediona, amb els Castellers de Vilafranca. I diumenge 4 de juny, hem actuat a la Festa Major de Puig-reig. Les dues actuacions tenen significats especials. A Sant Quintí de Mediona, el 2016, hi vam carregar el nostre primer 2 de 7. A la Festa Major de Puig-reig no hi hem fallat mai des de la nostra creació. El maig de 2013, per exemple, hi descarregàvem el nostre primer castell de 7 pisos.
Enguany, a Sant Quintí de Mediona, hi hem descarregat el 3 i el 4 de 7 i el 3 de 7 amb agulla. Els Castellers de Vilafranca hi han descarregat el 4 de 8 amb agulla, 3 i 4 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. A Puig-reig, acompanyats dels Salats de Súria, hem comença amb 2 pilars de 4 i, seguidament, hi hem descarregat el 5 de 6, 2 de 6 i 4 de 6, tancant la diada amb un pilar de 5 i 2 pilars de 4. Els Salats de Súria hi han descarregat castells de 6. Dues actuacions en un cap de setmana que ens han permès recuperar la confiança de cara a la diada de la prèvia de Patum.

 

Diumenge 11 de juny de 2017 arriba la Diada dels Quatre Fuets. A partir de 2/4 de 12, a la Plaça de Sant Pere, actuació amb Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró, Bordegassos de Vilanova i Castellers de Berga. Després de la diada, les 4 colles dinarem al Cine Catalunya i el Miquel del Roig animarà la sobretaula.