Relleu al capdavant dels Castellers de Berga


Relleu al capdavant dels Castellers de BergaEn l’assemblea celebrada el dissabte 12 de desembre de 2015, es va escollir la Junta Directiva i la Junta Tècnica dels Castellers de Berga per als propers 2 anys. Núria Rigola serà la nova presidenta i Joan Farguell “Txuki” serà el nou cap de colla. D’aquesta manera, relleven els equips encapçalats per Xavi Torrabadella i Guillem Gonfaus, respectivament.
Els assajos de la cinquena temporada dels Castellers de Berga començaran el mes de gener i, la primera actuació serà a finals de març.
D’altra banda, el divendres 11 de desembre de 2015 es va presentar el llibre #100d7. La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet va quedar petita en l’acte que es va explicar el procés i el contingut del llibre. Són les 100 primeres aletes de castells de 7 dels de la camisa blava explicades per més de 100 castellers diferents. Cada castell és explicat amb un estil i un punt de vista diferent. Les fotografies són del Josep Pont i Roca. El llibre es pot comprar a Clau21 (Pg de la Indústria, Estanc n.4 (C/Lluís Millet), Roba de Casa Carme (Pl.de les Fonts) i Llibreria Quatre Cantons. Té un preu de 17 euros.
Presentació del llibre #100d7
Presentació del llibre #100d7