Primer 3 de 6 i bateig


Primer 3 de 6 i bateigEls Castellers de Berga van descarregar per primera vegada el 3 de 6 a la Festa Major de Vilada. L’actuació va ser dissabte 23 de juny al migdia, després del pregó d’inici de la festa. Els berguedans van començar amb un pilar de 4, van continuar pel 3 de 6, el 4 de 6 (el segon que aconsegueixen descarregar) i van tancar amb un altre pilar de 4.
A la tarda, a la Plaça Font del Ros de Berga, la jove colla castellera va aixecar alguns pilars, en un dels primers actes de la revetlla de Sant Joan.
Divendres 29 de juny, els castellers fan un assaig públic al Barri de la Creu (Avià) en motiu de la Festa Major. A partir de les 8 del vespre.
Els Castellers de Berga actuaran també al Mercat dels Templers de Puig-reig, dissabte 30 de juny, a 2/4 de 8 del vespre. Serà l’última ocasió que aniran vestits amb camisa blanca. El 7 de juliol a Berga, a la Plaça de Sant Pere, la colla estrenarà la camisa blava. A més a més, de l’actuació castellera, els actes continuaran amb un sopar popular amb la col.laboració de la Penya Boletaire de Berga i un concert a càrrec de Els Panxocontents, Skàndol Públic i el punxadiscos Urrixic. Tot a la mateixa Plaça de Sant Pere.