Primer 2 de 7 descarregat


Primer 2 de 7 descarregatA la tercera ha anat la vençuda. Vam carregar el 2 de 7 per primera vegada a Sant Quintí de Mediona el juny, vam tornar a carregar-lo el juliol a Bagà. El tercer cop que ho provàvem hem aconseguit descarregar el castell. Ha estat a Guardiola de Berguedà, a la Plaça de l’Església, acompanyats dels Nyerros de la Plana.
L’actuació a Guardiola de Berguedà l’hem començat amb 2 pilar de 4 i un 5 de 7. En segona ronda afrontàvem el repte de la jornada: el 2 de 7. Màxima concentració per donar-ho tot després de l’aleta. Mesos i mesos de treball i era el moment de demostrar-ho. Amb un tremolí constant però sense grans sotregades, hem descarregat la primera torre de 7. Abraçades i cares de felicitat. La diada l’hem continuat descarregant un 4 de 7, pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Nyerros de la Plana, per la seva banda, han descarregat 2 de 6, 3 de 6 i 3 de 6 amb el pilar.
Estem molt feliços amb aquest 2 de 7 descarregat però encara ens queden dues diades abans de finalitzar la temporada. Dissabte 22 d’octubre actuem a Berga, a la Plaça Viladomat, a 2/4 de 6 de la tarda. I tanquem temporada a Súria, el dissabte 29 d’octubre. Quatre assajos (dimarts i divendres) i dues actuacions per somiar i superar el nostre sostre actual.