Pretemporada al Berguedà


Pretemporada al BerguedàAquest cap de setmana, els Castellers de Berga hem iniciat la pretemporada 2016. Ens vam posar a la feina a Gironella, el divendres 22 de gener. Al Pavelló de Gironella s’hi van aplegar un bon número de castellers amb ganes de tornar a notar sensacions i també alguns curiosos que tenien el seu primer contacte amb el món casteller. El diumenge 24 de gener, l’assaig-taller es va repetir al nord de la comarca, a Bagà. Una primera part de la tarda dedicada a la canalla i una segona part amb diverses estacions perquè tothom, antics i nous, pogués provar de tot: columnes, pilars, pinyes, proves netes…
El tour pel Berguedà continua el divendres 29 de gener a Puig-reig. De 7 a 8 de la tarda, serà l’estona dedicada a la canalla i, de 8 a 10 del vespre, continua la pretemporada amb tothom qui es vulgui apropar al Pavelló de Puig-reig. I dissabte 30 de gener, assaig a la Sala Casino, a Berga, amb els mateixos horaris que a Puig-reig. La setmana de Carnestoltes descansem i comencem temporada el segon cap de setmana de febrer.

Una altra de les novetats d’aquest inici de temporada és l`inici de l’Escola de Grallers i Timbalers. Es busquen nous músics que es vulguin iniciar en la gralla o el timbal o que vulguin millorar el seu nivell. Les classes es faran els dissabtes al matí, cada 15 dies. Per a més informació es pot enviar un correu-e a escoladegrallacdberga@gmail.com o contactar amb el telèfon 685151260.