Premi a la colla més innovadora


Premi a la colla més innovadoraDimarts 19 de desembre de 2017, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, es van lliurar els Premis Ara Castells, del Diari Ara. Una nombros representació dels Castellers de Berga ens vam desplaçar a Barcelona.
El premi a la colla més popular del 2017 se’l va endur els Marrecs de Salt, amb els vots recollits a les xarxes socials. Les altres colles premiades van ser valorades per un jurat especialitzat. El premi a la colla Estrella Damm va ser per als Castellers de Vilafranca, la colla més segura van ser els Moixiganguers d’Igualada i la colla que més creix els Tirallongues de Manresa. I els Castellers de Berga vam guanyar el premi a la colla més innovadora pel projecte BdeBlau TV, de l’equip de canalla. Amb un mòbil i poc més la canalla va començar a gravar i a fer entrevistes durant les diades. A mesura que avançava la temporada, ampliaven mitjans fins a emetre un programa setmanal a Televisió del Berguedà i al canal de youtube propi. Després de cada assaig de divendres, la colla ha vist el programa setmanal a la pantalla del Cine Catalunya.

L’acte es va cloure amb una taula rodona sobre l’actualitat al món casteller amb representant de 5 colles diferents. Al finalitzar, els petits periodistes de BdeBlau TV van aprofitar per fer unes quantes entrevistes a diversos assistents.