Pilar a Lledoners i actuació a Sabadell


Pilar a Lledoners i actuació a SabadellDissabte 13 d’octubre va ser un dia intens per als Castellers de Berga. Al migdia vam celebrar la magnífica actuació al Concurs de Castells de Tarragona, amb un vermut i un dinar al Cine Catalunya, a Berga.
De camí a Sabadell, vam passar pel centre penitenciari de Lledoners, on hi vam alçar un pilar en  homenatge als presos polítics.

Seguidament, vam arribar a Sabadell on actuàvem a la Vigília de la Diada dels Castellers de Sabadell, els nostres padrins. A la Plaça Doctor Robert, també hi actuava Tirallongues de Manresa. A Sabadell, hi vam descarregar tres castells bàsic de 6 pisos: 4 de 6, 3 de 6 amb agulla i 3 de 6, després del Concurs de Castells.

Els Castellers de Berga encarem la recta final de la temporada. Resten només dues actuacions. Dissabte 20 d’octubre, actuem a Berga, amb Tirallongues de Manresa i Castellers d’Esparreguera. Ho fem amb una festa conjunta amb Berga Scooter’s Club i el Kóm. Jocs, diada castellera a la Plaça de Sant Joan, sopar popular i concert gratuït a la Plaça del Forn.
El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, una expedició formada per més de 100 castellers de Berga serem a Mallorca, on actuarem a la Plaça de la Cort, amb els Castellers de Mallorca i els Al.lots de Llevant. Amb aquesta diada castellera a Mallorca posarem punt i final a la temporada.