Oxfam Intermón Trailwalker


Oxfam Intermón TrailwalkerEl dissabte 16 d’abril, un equip dels Castellers de Berga participarà a l’Oxfam Intermón Trailwalker Girona, una cursa de 100 km que transcorre entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, passant per Girona. L’equip el formen quatre castellers de la colla i dos membres més fent les tasques de suport des del cotxe. Hauran de completar el recorregut en menys de 32 hores.

A més a més del repte esportiu, per poder participar a l’Oxfam Intermón Trailwalker s’han de recaptar 1500 € que s’aporten com a donatiu a l’organització. Amb la suma dels donatius de tots els equips es vol combatre la pobresa i la fam. Els equips aconsegueixen donatius que Oxfam Intermón destina als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món. Des de la primera edició al nostre país (2011), ja han participat a l’Oxfam Intermón Trailwalker 1.133 equips i s’han recaptat més 2,5 milions d’euros.
Per finançar-se, l’equip dels Castellers de Berga està cercant diversos patrocinadors per aquesta cursa i ja ha posat a la venda samarretes solidàries, amb disseny de Rubén Torres. També es poden fer donatius directament a l’equip mitjançant Internet: http://bit.ly/trailcdberga