Montblanc


MontblancAmb els de la diada del diumenge 29 de setembre, Castellers de Berga suma ja 12 castells de 7 descarregats. Més de 100 camises es van desplaçar a la capital de la Conca de Barberà per alçar-hi els millors castells. A Montblanc, els blaus van descarregar un pilar de 4, el 3 de 7, el 4 de 7, el 4 de 6 amb l’agulla i dos pilars de 4. És la segona vegada que la colla berguedana descarrega dos castells de 7 pisos i, aquesta vegada, a 150 km de casa. La diada estava emmarcada dins de Terrània, 11è Festival Internacional de Ceràmica.
A l’actuació hi va participar també la colla local, els Torraires de Montblanc. Van descarregar un pilar de 4, 3 de 6, 3 de 6 amb agulla, 4 de 6, dos pilars de 4 i un pilar de 4 per sota.
Aquesta setmana continuen els assajos pensant amb la doble actuació del cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Dimarts 1 d’octubre, l’assaig comença a 2/4 de 8 al Teatre de Cal Rosal. Divendres 4, segon assaig especial: Oktoberfest dels Castellers de Berga. Sopar i beguda per a tothom qui assisteixi a l’assaig i samarreta per a tothom qui vulgui ajudar a fer pinya. Tot gratuït.
La Diada del Bolet serà dissabte 5 d’octubre, a 2/4 de 6, a la Plaça Viladomat, a Berga. També hi participaran Moixiganguers d’Igualada i Margeners de Guissona. Diumenge 6 d’octubre, a 2/4 d’11 del matí començarà el Concurs7, a Torredembarra, amb 12 colles castelleres.