La Paradeta


La ParadetaEl cap de setmana del 2 i 3 d’abril, els Castellers de Berga hem obert La Paradeta al Cine Catalunya. Un mercat d’artesania molt concorregut. Centenars de persones han passat pel Cine Catalunya des del dissabte a les 10 del matí fins el diumenge a les 2 del migida. L’exposició de Josep Badia donava la benvinguda als visitants que entraven pel Carrer Major i, a la sala gran del cine, hi trobaven una desena de parades de productes artesanals i unes taules per poder-hi fer el vermut o prendre-hi algun refresc. Eren molts els que recordaven les hores viscudes veient pel.lícules en aquesta sala. “I les butaques ja no hi són?” “És prou alt per fer-hi castells?” eren algunes de les preguntes que es repetien.
Diumenge al matí, s’ha presentat el taller de circ de La Crica. Molts curiosos també han sigut al cine iniciant-se en aquest món del circ.
L’hora del vermut al Cine Catalunya. Quin ambient! pic.twitter.com/yr0zZcvHYe
— Castellers de Berga (@cdberga) 3 d’abril de 2016

Molt ambient a La Paradeta, al Cine Catalunya #Berga pic.twitter.com/flMGvNv4Du
— Castellers de Berga (@cdberga) 2 d’abril de 2016
Hem complert l’objectiu principal: obrir el cine al poble i que molta gent veigués les potencialitats que té aquest espai. A més d’assajar-hi castells, s’hi poden fer moltes altres activitats. El “Tast de Grècia” de la setmana vinent, per exemple. Taller de cuina, xerrades sobre Grècia, sopar grec i música grega. Amb la vista posada del viatge que farem a l’estiu, juntament amb els Castellers del Poble Sec.

Pel què fa a la vessant pròpiament castellera, dimarts assagem i divendres hi tornem. Prepararem l’actuació del diumenge 10 d’abril que farem a Navàs, amb els Salats de Súria, en motiu de la Fira de Primavera.