La millor actuació


La millor actuació Dues actuacions magnífiques durant aquest llarg cap de setmana de principis de maig. Dijous 1 de maig, els Castellers de Berga signaven la millor actuació de la seva curta història descarregant dos pilars de 4, el 4 de 7, el 4 de 7 amb el pilar, el 3 de 7 i el pilar de 5. Mai fins llavors havien descarregat totes aquestes construccions en una sola actuació. La Plaça Viladomat de Berga ja va ser l’escenari d’una de les millors actuacions l’octubre del 2013. 
Durant la Fira de Maig, es va fer un sorteig d’un pilar entre els establiments de la campanya Aquí fem pinya 2014. L’afortunat va ser Super Pedret. La colla i l’establiment col.laborador es posaran d’acord pel dia i hora d’anar a fer el pilar.
I diumenge 4 de maig, els berguedans actuaven a Navàs dins els actes de la Fira de Primavera. En aquesta ocasió els acompanyaven els Castellers de Mollet. Els de la camisa blava van descarregar 2 pilars de 4, el 3 i el 4 de 7, el 5 de 6 i el pilar de 5. Els Castellers de Mollet van aixecar un pilar de 4 per sota, dos intents desmuntats de 4 de 6 i van descarregar un 3 de 6 i un altre pilar de 4 per sota.
Amb aquestes dues actuacions, els Castellers de Berga ja sumen 9 castells de 7 descarregats en 4 actuacions. I això, a principis de maig. La temporada ha arrencat de la millor manera i, amb poques setmanes, ja s’ha arribat al mateix nivell que a finals de la temporada 2013.
Les properes actuacions seran a la festa del Roseret, a Sant Jordi (Cercs), diumenge 11 de maig. I diumenge 18 de maig, Castellers de Berga i Salats de Súria, a Borredà.