La Contracorrent 2016


La Contracorrent 2016Dissabte 25 de juny es va celebrar la tercera edició de la cursa d’obstacles La Contracorrent. Després de les dues primeres edicions celebrades a Cal Rosal, al costat del riu Llobregat, enguany el recorregut es va traslladar al centre de Berga, un canvi ben valorat en general per als participants i organització.
Dissabte, a les 5 de la tarda, uns 90 corredors van prendre la sortida des de la Plaça del Mercat, a tocar del Cine Catalunya. Des d’allà, van completar un recorregut de més de 4 quilòmetres i 12 proves consistents en diversos obstacles. Pràcticament tots els corredors anaven disfressats i el més important no era arribar primer sinó gaudir del recorregut. Perquè per als Castellers de Berga, fer castells no és només enfilar-se l’un damunt de l’altra sinó que les activitats socials/esportives com La Contracorrent també és una altra manera de fer castells. La festa va continuar amb un sopar al Cine Catalunya i música fins passada la mitjanit.
La cursa, a més, enguany ha estat benèfica. La meitat dels beneficis obtinguts aniran destinats a projectes que donin suport als refugiats de Grècia. Recordem que aquest agost els Castellers de Berga viatgem a Grècia.
Els assajos continuen els dimarts i divendres al Cine Catalunya. La propera actuació serà a Centelles el diumenge 3 de juliol. Diumenge 10 de juliol actuem a Bagà i dissabte 16 de juliol, actuació del 4t aniversari a Berga, acompanyats del Castellers de Sabadell i els Minyons de Terrassa.

Fotos La Contracorrent 2016