Inici de temporada a Igualada


Inici de temporada a IgualadaAvui diumenge 18 de març de 2018, hem iniciat la temporada amb una actuació a la Plaça Catalunya, d’Igualada, davant del magnífic local d’assaig i seu socials dels Moixiganguers d’Igualada. Era la segona vegada que actuàvem a la capital de l’Anoia. La primera va ser el 30 de juny de 2013, a la Plaça Pius XII.
Després d’un pilar de 4 reivindicant la llibertat dels presos polítics, hem descarregat el primer castell de 7 de la temporada: un 3 de 7 molt segur. En segona i tercera ronda, hem descarregat un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6. En ronda de pilars, hem estrenat un rejovenit i alleugerit pilar de 5. I hem tancat l’actuació amb un pilar de 4 de dol, en honor a Manela Quesada, personatge clau en el teixit social berguedà. Descansi en pau.
Els Moixiganguers d’Igualada, per la seva part, han completat una actuació excel.lent descarregant dos castells amples de 7 pisos: el 5 i el 7 de 7; i descarregant també el 3 de 8 i posant, així, la primera pedra del gran objectiu de la temporada: descarregar per primera vegada un castell de 9 pisos, el 3 de 9 amb folre.
La setmana vinent, actuem a casa, a Gironella. Una actuació que es va repetint cada any en el marc de la Fira de Sant Josep i ho farem acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa.