Inauguració del local dels padrins


Inauguració del local dels padrinsDissabte 26 de juliol, els Castellers de Berga es van desplaçar a Solsona, a la festa d’inauguració del local dels de la camisa groga. Els solsonins van inaugurar la seva nova seu a l’Avinguda Sant Jordi 25, amb una actuació castellera just amb davant amb castellers de Mollet, Berga i Solsona.
Els berguedans, després de l’actuació de l’aniversari, van aixecar el peu de l’accelerador i van descarregar-hi castells de 6. L’actuació va servir per rodar molta gent de tronc i estrenar nova canalla als poms de dalt: enxanetes que passen a dosos i nous acotxadors. Concretament, els Castellers de Berga van descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla. Després d’aquesta actuació arriben les vacances. No es torna a assajar fins el dimarts 19 d’agost. La primera actuació serà a la Festa Major de Casserres, el divendres 22 d’agost.

Diumenge 27 de juliol, els grallers dels Castellers de Berga van participar a la festa de Els Elois, a Berga, acompanyant els nuvis del casament típic de l’Alt Berguedà que fa 50 anys que organitza l’Agrupació Teatral la Farsa.