Human towers a Barcelona


Human towers a BarcelonaDissabte 15 de juny al vespre, vam actuar al Portal de l’Àngel, a Barcelona. Cada dissabte dels mesos d’estiu, l’Ajuntament de Barcelona organitza la Festa Catalana, amb l’objectiu de difondre la cultura catalana entre els estrangers. Actuàvem conjuntament amb Castellers de Barcelona i era, a la vegada, la vigília del seu 44è aniversari. L’endemà, a la Plaça Sant Jaume, els de Barcelona descarregaven el 3 de 9 amb folre.
Una actuació diferent, davant de molt públic no casteller i entre centres comercials i grans cadenes de roba. Turistes fent-se fotos amb castellers, comiats de solter amunt i avall, centenars de càmeres i mòbils apuntant-nos i explicant què era allò que estàvem fent a francesos, japonesos, alemanys i tants altres.
Tècnicament, vam descarregar un pilar de 4, el 3 de 6, 4 de 6 amb el pilar, 4 de 7 i dos pilars de 4. És significatiu poder descarregar el 4 de 7 per tercera actuació consecutiva i a 120 km de casa. Els Castellers de Barcelona van descarregar dos pilars de 4, 3 de 8, 4 de 7 amb el pilar, 2 de 7 i 2 pilars de 4.
Molt satisfets de l’actuació a Barcelona. El cap de setmana de Sant Joan no actuem. Tornem a les places el 29 de juny a Solsona i el 30 a Igualada.