Gamma alta de castells de 7, a Avià


Gamma alta de castells de 7, a AviàAvui a Avià, hi hem plantat una de les millors actuacions que els Castellers de Berga haguem fet mai. Tres castells de la gamma alta dels set pisos. En primera ronda, i just després del lliurament de premis de la curs Volta la Maria, hem descarregat el nostre castell sostre, fins al moment: el 5 de 7. En segona i tercera ronda han arribat el 4 i el 3 de 7 amb agulla. Hem tancat l’actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Per primera vegada, hem descarregat tres pilars de 5 diferents (els dos del 4 i el 3 de 7 amb agulla i el pilar final). Tres troncs del pilar de 5 diferents que demostren l’avanç tècnic de la colla en aquesta estructura.
A la diada, àgil i ràpida, sense peus ni intents desmuntats, també hi han participat els Castellers de Badalona completant una bona actuació. Hi han descarregat el 4, el 3 de 7 i el 5 de 6 i també el pilar de 5 final.
Amb els tres castells de 7 descarregats a Avià, ens situem a les 99 aletes de castells de 7. L’objectiu #100d7 s’ha de complir a l’actuació del 24 d’octubre a Berga. Serà dins els actes del Correllengua i també complementant els actes que han organitzat els comerciants del Val. Dissabte 24 d’octubre, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Plaça Viladomat. A la diada, hi seran presents els Castellers del Riberal (Catalunya Nord) i els Margeners de Guissona. Després de la diada, les 3 colles soparem a Cal Cuberas i hi haurà la Festa dels 100d7 a La General, amb la música de Thug Life i DJ Urrixic.

Queden dues actuacions per finalitzar la temporada, el 24 d’octubre a Berga i el 31 d’octubre a Súria. Els Castellers de Berga no descartem estrenar algun castell en aquestes dues diades i tampoc no volem abaixar el nivell exhibit a Avià. És per això que el divendres 23 d’octubre farem un assaig especial amb sopar gratuït per a tothom qui s’apropi a Cal Cuberas a donar un cop de mà.

https://www.facebook.com/events/696519780478180/