Fira de Primavera a Navàs


Fira de Primavera a NavàsAvui a la tarda hem tornat a Navàs. Hi hem actuat per 5è any consecutiu en una població on ens hi sentim molt ben acollits. Aquesta vegada, ho hem fet acompanyats dels Salats de Súria. La diada l’hem començada amb 2 pilars de 4 d’entrada. A continuació, hem encarat el primer castell: un 4 de 7. Després d’un intent desmuntat, hem tornat a muntar la pinya i l’hem descarregat. En segona ronda, ha arribat el primer 3 de 7 amb agulla de l’any. Hem tancat l’actuació amb un 3 de 7, un pilar de 5 i dos pilars més de 4. Per la seva banda, els Salats de Súria han descarregat el 4 de 6, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla. 
Amb els tres castells de 7 descarregats, signem una gran diada que ens permet encarar les noves actuacions amb optimisme. En cap de les anteriors temporades havíem descarregat 3 castells de 7 tan aviat. La següent actuació serà el diumenge 17 d’abril a Vilanova i la Geltrú. Els assajos continuen dimarts i divendres al vespre, al Cine Catalunya.
Per altra banda, el dissabte 9 d’abril vam celebrar “Un tast de Grècia” per apropar-nos una mica més a la cultura grega i preparar el viatge del proper mes d’agost. Un taller de cuina, una taula rodona amb el Grup de Joves de Santa Eulàlia, Jordi Alsina i Yorgos Konstantinou, un sopar al Cine Catalunya amb 115 persones i vam acabar ballant al so del Trio Feta. Un pas més per obrir el local a iniciatives socials i culturals i, al mateix temps, conèixer la realitat grega.