Fira de Maig 2013


Fira de Maig 2013Un any després de la primera aparició pública, els Castellers de Berga tornarem a ser presents a la Fira de Maig. Durant tot el dimecres 1 de maig, a l’estand de la fira tindrem els productes de la botiga i tota la informació de la colla. 
A les 7 de la tarda, farem un sorteig especial. Entre la xarxa d’establiments col.laborados de la campanya Aquí fem pinya 2013, farem un sorteig d’un pilar. Castellers de Berga ens desplaçarem davant de l’establiment afortunat i hi alçarem un pilar. Dia i hora a confirmar entre la colla i el comerç/botiga.
També farem un sorteig d’un lot de productes de la botiga de Castellers de Berga (samarreta, mocador, pin, clauer, adhesiu, etc). Qui hi vulgui participar, podrà omplir una butlleta amb les seves dades i introduir-la a l’urna situada a l’estand.
A les 12 del migdia i a les 6 de la tarda farem dues petites actuacions al bell mig de la fira, a l’alçada de la Plaça Cim d’Estela, el mateix lloc on l’any passat vam alçar els primers pilars.