Festa Major de Manresa


Festa Major de ManresaDiumenge 31 d’agosts, els Castellers de Berga van participar a la Diada de la Festa Major de Manresa, juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Mollet. A la Plana de l’Om, en un migdia estiuenc els berguedans van encetar l’actuació amb un pilar de 4, seguit d’un 3 de 7 amb un tronc molt renovat que va donar confiança. En segona ronda, van descarregar un 4 de 7,  que es va embolicar estranyament després de l’aleta. Van tancar l’actuació amb un 4 de 6 amb l’agulla i dos pilars de 4.
Per la seva banda, els Castellers de Mollet van descarregar tres castells bàsics de 6 i els Tirallongues de Manresa van signar una actuació excel.lent descarregant el 3 de 7 amb l’agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla.
Els assajos continuen amb la vista posada a dues importants actuacions d’aquest setembre: el 14 a Poblenou (Barcelona) i el 28 a Torredembarra, al Concurs de Castells. A més a més, els berguedans també seran a Barcelona, l’11 de setembre, concetament al tram 53 de la V.