Festa Major de Borredà


Festa Major de BorredàDesprés de l’exitós viatge a Grècia, els Castellers de Berga hem tornat a actuar i ho hem fet a la Plaça Major de Borredà, una localitat on cada any hi hem estat presents des de la nostra fundació el 2012. De fet, el nostre primer castell el vam descarregar a Borredà: un 4d6, el dissabte 26 de maig de 2012.
Avui diumenge 21 d’agost de 2016, hem actuat a la Festa Major de Borredà, acompanyats pels Margeners de Guissona, com també va passar ara fa un any. Sota l’imponent campanar de Borredà, hi hem descarregat el 3 de 6 amb agulla, el 3 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. Uns castells tranquils i aprofitant per fer estrenes i rotacions als troncs.
Mica en mica els castellers van tornant de vacances i esperem ben aviat gaudir del gruix de camises que ens permetin encarar els objectius d’aquest tram final de la temporada. De fet, les properes setmanes continuem assajant però no actuarem fins el diumenge 11 de setembre a Berga. Arriben dos mesos molt carregats d’activitats fins a Tots Sants, quan acabem la temporada castellera.