Festa Major de Borredà


Festa Major de BorredàDesprés de 3 setmanes de vacances, els Castellers de Berga vam tornar a actuar diumenge 18 d’agost de 2013, a la Festa Major de Borredà. Ens van acompanyar els nostres padrins, els Castellers de Solsona.
Davant d’un nombrós públic i en una zona molt poc acostumada a veure castells, es van descarregar el 3d6, 4d6 i 3d6a, a més dels pilars de 4 d’inici i final. Tots els castells van presentar unes estructures molt sòlides i s’espera recuperar els 7 pisos ben aviat. Els Castellers de Solsona van descarregar 3d6, 3d6a i 2d6.
La propera actuació serà – en solitari – a l’inici de la Festa Major de Casserres, on la colla berguedana ja va actuar-hi l’any passat. Divendres 23 d’agost, a les 8 del vespre, a la Plaça Santa Maria.
Diumenge 1 de setembre, els Castellers de Berga organitzen una caminada oberta a tothom i apta per a tots els públics per pujar al Cim d’Estela i aixecar-hi uns pilars. No cal inscripció prèvia. L’inici de la caminada serà a les 9 del matí al Restaurant Els Roures (Castellar del Riu).