Els Castellers de Berga tanquen la temporada a Palma


Els Castellers de Berga tanquen la temporada a PalmaEl darrer cap de setmana d’octubre, més d’un centenar de berguedans hem fet estada a Mallorca. Dissabte 27 d’octubre, els Castellers de Berga vam participar a la diada castellera a la Plaça de Cort, a Palma. Ho vam fer al costat de les dues colles de les Illes Balears: els Castellers de Mallorca i els Al.lots de Llevant.
Fins a últim moment, es va estar pendent del cel per traslladar la diada sota cobert o no. Finalment, es va decidir mantenir la diada a l’exterior. Els Castellers de Berga vam tenir temps de descarregar el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla. La diada va finalitzar abans d’hora per la pluja i no vam poder completar la tercera ronda. Es Castellers de Mallorca van fer una molt bona diada descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 i el 7 de 6. Els Al.lots de Llevant van descarregar el 3 i el 4 de 7.

Sense caigudes

Amb aquesta última actuació del 2018 a Palma, els berguedans encadenem una llarga ratxa sense caigudes. Vam caure per última vegada el 9 de juliol de 2017 amb el 2 de 7 carregat, a Bagà. La propera actuació serà el març del 2019, com a mínim encadenarem una ratxa d’1 any i 8 mesos sense caure de cap castell. I, en aquest temps, hem descarregat dues vegades el 4 de 8 i cinc vegades el 2 de 7, les nostres construccions límit.

Festa final de temporada

Els assajos i actuacions dels Castellers de Berga ja han finalitzat. Se celebraran tots els èxits d’aquesta temporada amb una festa al Cine Catalunya, el dissabte 17 de novembre.

Abans de l’actuació d’aquesta tarda, visitem la catedral de Palma ⛪️ #castellers #berga #mallorca Gràcies al guiatge dels @castdeMallorca pic.twitter.com/0dSNqpX8cl

— Castellers de Berga (@cdberga) 27 d’octubre de 2018